Telefon:                +387 65 514 801

E-mail:               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

         INFORMACIJE O NAŠEM ANGAŽMANU, USLOVI, CIJENA I DETALJI...

♠ Cijene usluga NG benda (bez poreza), za zabave svih vrsta su sledeće:

NG band u punom sastavu od osam članova  = 1999 KM. 

U cijenu je uračunat razglas i binska rasvjeta. Jednoobrazno smo obučeni.

♦ Ako naš nastup nije na teritoriji Banja Luke, cijena se povećava za visinu troškova prevoza četiri auta.

Kapara iznosi 500 KM (za inostranstvo 500 eura), a tek po datoj kapari je postignut dogovor.

♥ Odlazak po mladu sa akustičnim instrumentima je moguće naknadno dogovoriti, a naknadno se i naplaćuje ta usluga, sve po dogovoru.

Nudimo i mašinu za dim i to nove generacije, koja pravi vrlo gust dim od tehničkog leda, pa to ne smeta gostima... Za drugarskih 250 KM. 

♠ Zabave u inostranstvu naplaćujemo 1999 Eura, a na tu cijenu se dadaju troškovi puta, putarina itd. Obaveza domaćina je da nam obezbijedi prenoćište i radne dozvole...

♦ Dajemo mogućnost i tzv " PROGRAMSKE SVIRKE" u više varijanti: da ne primamo novac od gostiju, ili ne primamo narudžbe ni od koga, ili nam mladenci prije svadbe napišu repertoar, ili to prepuste nama, ili po dogovoru... Tu uslugu naplaćujemo mladencima dodatnih 1200 KM na cijenu svadbe.

♥ Uz večeru, ili tokom darivanja mladenaca, program se može upotpuniti sa blokom etno pjesama u trajanju od oko 30 min u  narodnim nošnjama, a tu uslugu naplaćujemo 150 KM.

♣ Ako je na svadbi prisutno više od 500 zvanica, preporučujemo i iznajmljivanje našeg dodatnog razglasa, koji košta 150 KM.  Dakle do 1000 gosiju, a preko toga još razglasa, u skladu sa brojem gostiju. 

♦ Možemo Vam dati kontakte dobrih i pametnih ljudi koji fotografišu, snimaju video materijal, rade cvijetne aranžmane, sale u kojoj bi se održavala svečanost i sve ostalo vezano za svadbu, a to su ujedno i naši prijatelji sa kojima dobro i uspješno sarađujemo već godinama...

Prvi od najboljih je svakako naš prijatelj fotograf Goran Matijević:

 facebook.com/Fotograf-Goran

Fotografijom prenosi emocije, srećne i nezaboravne trenutke. Radi fotosesion sa mladencima i slavljenicima, a voli da radi i neobične fotografije u dogovoru sa klijentima.

 Pored fotografisanja, u ponudi su i snimanje, snimanje dronom, albumi, Wedding book, niski dim, balončići, vatrometi, šampanjac piramida, dekoracije svadbenog stola, pozivnice, cvijetići, navlake za stolice, mašne u 11 boja,peskier..itd..itd

Kontakt +38765/522-296

Sva prava zadržana NG Band 2021