Telefon:                +387 65 514 801

E-mail:               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

         INFORMACIJE O NAŠEM ANGAŽMANU, USLOVI, CIJENA I DETALJI...

♠ Cijene usluga NG benda (bez poreza), za zabave svih vrsta su sledeće:

NG band u punom sastavu od devet članova  = 1999 KM. 

U cijenu je uračunat rad bez pauza (osim protokolarnih, kao što su večera i sl.), razglas i uniforme za bend (dakle jednoobrazno smo obučeni). Kapara iznosi 500 KM (za inostranstvo 500 eura), a tek po datoj kapari je postignut dogovor, koji je tek tada konačan i može ga promijeniti samo "viša sila". Navedena cijena je konačna i maksimalno umanjena. Nakon novembra 2019.godine će NG band nastupati sa samo jednom pjevačicom, pa će i cijena biti korigovana i pristupačnija i iznosit će 1900 KM, a u toj cijeni će biti i rasvjeta.. 

 

♥ Odlazak po mladu sa akustičnim instrumentima: 

u ponudi su dve harmonike, gitara, kontrabas, a po potrebi i manji razglas... U opticaju su sve kombinacije, po želji mladenaca, tj. poslodavaca. Cijena je po dogovoru. Ne praktikujemo sviranje kod mladoženje i ispred vjerskih objekata, a u slučaju da je potrebno, to posebno dogovaramo.

♠ U ponudi imamo i rampu sa rasvjetom, dvadesetak led reflektora, laseri, pozadinski led zid, za drugarskih 250 KM. 

♦ Nudimo i mašinu za dim i to nove generacije, koja pravi vrlo gust dim od tehničkog leda, pa to ne smeta gostima... Atraktivan detalj prilikom prvog plesa. Za drugarskih 250 KM. 

♦ Ako naš nastup nije na teritoriji Banja Luke, cijena se povećava za visinu troškova prevoza četiri auta.

♠ Zabave u bližem inostranstvu tj.ex Yu (Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija) naplaćujemo otprilike 2000 Eura, a cijena zavisi od kilometraže, i iznosi otrilike 0,40 eura po kilometru. U tu cijenu uračunati su putni troškovi, troškovi izdavanja ATA-Karnet potvrde i troškovi razglasa. Nisu uračunati troškovi smještaja za nas, noć prije i  i noć nakon nastupa, dakle dva noćenja, što znači da te troškove snosi poslodavac. Cijena se povećava u skladu sa razdaljinom, putarinama i ostalim troškovima (i iznosi npr.za južnu Njemačku, sjevernu Italiju, Austriju, Švajcarsku... otprilike 2500 eura...

♥ Narudžbe u većini slučajeva naplaćujemo 10 - 20 KM (u inostranstvu toliko eura) po pjesmi, medutim uopšte se ne ljutimo ako neko da više novaca :-) . Naravno da su plaćene narudžbe favorizirane.

♦ Dajemo mogućnost i tzv " PROGRAMSKE SVIRKE" u više varijanti: da ne primamo novac od gostiju, ili ne primamo narudžbe ni od koga, ili nam mladenci prije svadbe napišu repertoar, ili to prepuste nama, ili po dogovoru... Tu uslugu naplaćujemo mladencima dodatnih 1200 KM na cijenu svadbe.

♥ Uz večeru, ili tokom darivanja mladenaca, program se može upotpuniti sa blokom etno pjesama u trajanju od oko 30 min u  narodnim nošnjama, a tu uslugu naplaćujemo 100 KM.

♣ Ako je na svadbi prisutno više od 500 zvanica, preporučujemo i iznajmljivanje našeg dodatnog razglasa, koji košta 150 KM.  Dakle do 1000 gosiju, a preko toga još razglasa, u skladu sa brojem gostiju. 

♦ Ukoliko se dogovor pravi preko nekog menadžera ili agencije, naša cijena se povećava sa visinom marže ugovarača. Radi se uglavnom o dodatnih 50 do 100 KM.

♣ Sve gore navedeno se odnosi na angažman cijelog devetočlanog benda subotama i nedeljama, a moguć je dogovor o angažovanju manje brojčanog sastava radnim danima, što je u svakom slučaju jeftinija varijanta, te kombinacije tog skraćenog sastava sa akustičarskim (po potrebi ozvučenim) ansamblom...

♥ Ukoliko se potpisuje ugovor o našem angažmanu, on sadrži i dodatne troškove, propisane zakonom o estradnoj djelatnosti: oko 20% (porez u autorskom ugovoru na autorsko djelo 11%, poseban porez za sanaciju poplava 3%, plus marža 6,25% Udruženju Estradnih Radnika). Svi članovi orkestra su aktivni članovi Udruženja Estradnih Radnika i Umjetnika Republike Srpske (ERS). Ove troškove snosi poslodavac.

♦ Možemo Vam dati kontakte dobrih i pametnih ljudi koji fotografišu, snimaju video materijal, rade cvijetne aranžmane, sale u kojoj bi se održavala svečanost i sve ostalo vezano za svadbu, a to su ujedno i naši prijatelji sa kojima dobro i uspješno sarađujemo već godinama...

Sva prava zadržana NG Band 2018