Telefon:                +387 65 514 801

E-mail:               This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

         INFORMACIJE O NAŠEM ANGAŽMANU, USLOVI, CIJENA I DETALJI...

♠ Cijene usluga NG benda (bez poreza), za zabave svih vrsta su sledeće:

NG band u punom sastavu od sedam članova  = 1999 KM. 

*U cijenu je uračunat razglas koji pokriva 100 do 150 gostiju. Za veći broj zvanica se doplaćuje dodatni razglas , u skladu sa brojem gostiju.

*Jednoobrazno smo obučeni.

Ako naš nastup nije na teritoriji Banja Luke, cijena se povećava za visinu troškova prevoza četiri auta.

*Kapara iznosi 500 KM (za inostranstvo 500 eura), a tek po datoj kapari je postignut dogovor.

♥ Odlazak po mladu sa akustičnim instrumentima je moguće naknadno dogovoriti, a po dogovoru se naknadno i naplaćuje ta usluga.

*Za naš nastup se može iznajmiti i dodatna binska rasvjeta sa osam rolo glava i 14 reflektora, Ta usluga se naplaćuje po dogovoru.

♠ Zabave u inostranstvu naplaćujemo 1999 Eura, a na tu cijenu se dadaju troškovi puta, putarina itd. Obaveza domaćina je da nam obezbijedi prenoćište i radne dozvole...

♦ Dajemo mogućnost i tzv " PROGRAMSKE SVIRKE" u više varijanti: da ne primamo novac od gostiju, ili ne primamo narudžbe ni od koga, ili nam mladenci prije svadbe napišu repertoar, ili to prepuste nama, ili po dogovoru... Tu uslugu naplaćujemo mladencima dodatnih 1200 KM na cijenu svadbe.

♥ Uz večeru, ili tokom darivanja mladenaca, program se može upotpuniti sa blokom etno pjesama u trajanju od oko 30 min u  narodnim nošnjama, a tu uslugu naplaćujemo 150 KM.

♦ Možemo Vam dati kontakte dobrih i pametnih ljudi koji fotografišu, snimaju video materijal, rade cvijetne aranžmane, sale u kojoj bi se održavala svečanost i sve ostalo vezano za svadbu, a to su ujedno i naši prijatelji sa kojima dobro i uspješno sarađujemo već godinama...

Prvi od najboljih su svakako naši prijatelji

Goran Matijević  +38765/522-296

i Dejan Millešić - Frenki (DRIM TIM)  -  +387 65 614-582

Sva prava zadržana NG Band 2021