Ukoliko do sada niste imali priliku da upoznate NG BAND nadamo se da ćete na obostrano zadovoljstvo ovim stranicama to uspjeti. NG BAND postoji od 2002. godine, a čine ga vrsni profesionalci koji iza sebe imaju nastupe u najrazličitijim ambijentima širom EX Jugoslavije.  


Nenad Karupović - Karup (harmonika)

Rođen 10.10.1975. god. u Kotor Varošu. Svira harmoniku od drugog razreda osnovne škole u klasi profesora Mire Pejovića. U trećem razredu srednje škole osniva bend "COSTUM" sa Rankom Gavrilovićem. Tokom duge i plodne karijere svirao sa mnogim poznatim estradnim zvijezdama, muzicarima i grupama širom ex-yu, stičući tako mnogo prijatelja i saradnika. Pun dobroga duha, plijeni "slatkoćom" svirke na svom instrumentu. Širi pozitivnu energiju na bini i van nje. Ogromnog repertoara. Spada u red najkvalitetnijih harmonikaša u ex-Yu...    

                     

   

 


Darko Branković - Dare (aranžer, vokal)

Rođen 10.12.1971. god. u Banjoj Luci. Od svoje šeste godine svira harmoniku, a u svojoj muzičkoj karijeri svirao je i bubanj... Danas svira klavijature. Od značajnijih nastupa izdvojio bi nastup sa horom Muzicke Škole "Vlado Miloševic" na takmičenju horova u Belgiji, te nekoliko nastupa na OSKARU POPULARNOSTI u Banjaluci.  Svirao sa mnogim estradnim umjetnicima: Ružicom Čavić, Majom Marijanom, Enesom Begovićem, Šerifom Konjevićem, Jovanom Perišićem, Mitrom Mirićem, Bajom Malim Knindžom, Jandrinim Jatom.. Dugih niz godina sarađuje sa Mišom Davidovićem, Rankom Gavrilovićem i Draganom Pejićem. Trenutno direktor O.Š. "Dr. Mladen Stojanović" u Jošavci... 

  

 


Jakšić Branislav - Jakša (gitara i vokal)

Sa gitarom u ruci od 1974. godine kada je upisao muzičku školu u Banjaluci. Preko 30 godina profesionalni muzičar prisutan na estradnoj sceni kao izvođač i kao autor. Učesnik mnogih festivala kao kompozitor, tekstopisac i aranžer (Beogradso Proleće,Ohridski festival, Banjalučki  Vidovdanski festival...). Sa grupom "Patrola 078" objavljen album 1993 gdje je bio tekstopisac, koautor i gitarista u svim pjesmama. Član mnogih uspješnih Banjalučkih orkestara raznovrsnih žanrova, od etno muzike do pop-rock sastava....... 

             

   


  Saša Lukač  - Sale (vokal)

Rodjen 1979 god.u Travniku. Pjeva od 1997. Nastupao na raznim takmičenjima, ZVEZDE GRANDA, BN-TV... Dugogodišnje iskustvo stekao radom sa poznatim bendovima, a najduže sa Kalimero bendom iz B.L. Vedrog duha,nasmijan i uvjek raspolozen za pjesmu i zabavu. Plijeni toplom bojom glasa, odličnom i kvalitetnom izvedbom pjesama. 

 

            

 


Aleksa Božunović (bubanj)

Rođen 3.10.1995.godine u Prnjavoru. U petom razredu osnovne škole postaje član školskog orkestra i od tada prepoznaje ljubav prema muzici. Isprva uči svirati harmoniku, a samostalno pored toga i bubanj. Bio je član orkestra folklorne sekcije "Trentino", a potom i prnjavorskog rock sastava "Shadow 07", sa kojim je snimio četiri autorske pjesme. Pored toga je svirao u manje poznatim bendovima različitih žanrova. 

 


Predrag Kovačević - Peđa (bas, kontrabas,vokal) 

Rođen u Banjoj Luci, gdje i danas živi i bavi se muzikom koja ga ispunjava i čini srećnim. Sarađuje i nastupa po cijelom svijetu sa rock, pop,folk,etno,klezmer,blues i jazz muzičarima.

 

  


Nataša Đurić  (vokal, vprateći vokali i flauta)

Nataša je rođena 1994. godine u Banjaluci, gdje je završila nižu, zatim srednju muzičku školu na smijeru flauta/muzički saradnik, te se nadamo da će i fakultet. 😊 Student je druge godine na muzičkoj akademiji. Muzika je, pored automobila 😂, jedina stvar koja pokreće Natašu. Tako je preko Đuđevdanskog festivala, velikih banjalučkih horova poput Jedinstva, Aleksandra Nevskog i Beyahada, solo nastupa, sticala raznovrsna iskustva na isto tako raznovsnim binama širom naše države, a i šire. Ona vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim  kvalitetom svog pjevanja ali ono što bi mi ipak posebno naglasili, jeste,  energija kojom će vas okupati veseljem i radošću. Nataša je takođe jedna svemuzikalna osoba. Prvo "zakleti roker", zatim član uglednog hora duhovne i svjetovne muzike pa sve do narodne i izvorne, zaključujemo da je Nataša jedan vrijedan dragulj kojeg itetkako vrijedi poslušati i doživjeti..  


 Enes Hromalić - Angie (violina, vokal)

Pokretačka snaga i osnivač NG band-a. Nižu i srednju muzičku školu završio u Banjoj Luci. Na estradnoj sceni od 1982. god. Nastupao prvobitno kao pjevač u rock bendu "TEMBO". Član je orkestra KUD-a “Veselin Masleša”, a potom SKUD-a ”Ivica Mažar” punih 16 god. Aktivan član jedinog country banda u B. Luci tokom osamdesetih, "SUNDOWN". 1990. god.osniva starogradski orkestar “STARI ĐERAM” i s njim objavljuje dva albuma. 1995.god.osniva “EKO" bend iz kojeg 2000. god. nastaje "NG" bend. 

Vrhunski muzičar i zabavljač ogromnog iskustva i radnog elana, sa nevjerovatno dobrim osjećajem za "tajming" pjesama, stvarajući uvijek dobar "štimung". Enormno velikog repertoara raznih žanrova muzike...  

                          

 

Sva prava zadržana NG Band 2018