Svjetlana Vidović – Ceca

Od devete godine je svirala harmoniku, da bi već sa 13 godina postala solista CKUDM Veselin Masleša u Banjaluci. S njima je obišla čitavu bivšu Jugoslaviju kao i mnoge europske zemlje.

Godinama je nastupala na raznim festivalima i okitila se brojnih nagradama od kojih su joj one za interpretaciju najdraže. Posebno je ponosna na prvu nagradu na festivalu Zlatna tamburica u Novom Sadu 2003 godine za pjesmu jedna je Vojvodina. Prvi radijski snimak snimila još kao djevojčica sa 15 godina za radio Novi Sad sa tamburaški orkestrom koji je tada vodio cuveni Janika Balaž.

Snimila je više trajnih snimaka za RTV Beograd dugogodišnji saradnik rts-a kao i tamburaškog orkestra Banjaluka. Imala je čast i priliku da snima emisije sa velikim narodnim orkestrom pod rukovodstvom Ljubiše pavkovića i Branimira Djokica. Snimila je dva albuma u izdanju ZAMprodukcije 1998 i 2002 godine. Član je nove grupe One Tri


Ranko Gavrilović

Izvođač narodne muzike, profesionalnu karijeru započeo 1996 godine.

Pet snimljenih albuma i napisanih preko 150 pjesama (autorski rad). Nagrađivan sa četiri oskara popularnosti (Srbija i RS), Zlatni mikrofon BiH dva puta i Zlatna nota RS jedanput.


Siniša Gajić – Gajo

Rođen u Banjaluci. Zavrsio nizu muzicku u Banjaluci odsjek harmonica. Srednja muzicka u Banjaluci odsjek teorija muzike i solo pjevanje. Muzicka srednja vojna skola u Sarajevu smijer harmonika i udaraljke. Muzicka akademija u Banjaluci – zvanje diplomirani kompozitor

Trenutno pohađa Online Berklee edu MASTER OF MUSIC na predmetima Advanced Mixing Techniques i Advanced Audio/Music Mastering: Theory and Practice.

Muzicar u vojnom orkestru na udaraljkama i radio kao profesor u MMS muzickoj skoli odsjek klavijature i harmonika sa muzickom teorijom. Kao muzicar instrumentalista klavijaturista svirao u bendovima i orkestrima iz Banjaluke i Srbije kao i pratnja  poznatim estradnim imenima pjevacima narodne i pop rock muzike.


Božana Todorović Ubović

Rođena 07.01.1983 godine u Ljubljani. Harmoniku svira od svoje osme godine, kada je upisala nižu muzičku školu. Od svoje desete godine svira javno te učestvuje na raznim muzičkim manifestacijama.

Usavršavanje sviranja harmonike što estetski tako i stilski imala je kod velikog maestra Ljubiše Pavkovića u Beogradu. Masterclass završava kod Vlade Panovića, sadašnjega šefa orkestra VNO RTS.

Čest je gost različitih televizijskih emisija te učesnik na raznim projektima i pjesmama kao izvođač i kompozitor. Svirala je veliki broj koncerata i radila sa mnogim pjevačima sa naše velike estrade. Božana je članica poznate grupe One TRI od samoga osnivanja.


Predrag Kovačević Peđa

Basista,kontrabasista,multiinstrumentalista,vokal,zabavljač i kompozitor. Svestran muzičar.

Dugi niz godina u muzici svirao po cijelom svijetu sa kolegama domaće i strane estrade.

Jak igrač ekipe Endži benda koji daje sebe srcem za sve vas koji nas angažujete .


Jakšić Branislav (gitara i vokal)

Sa gitarom u ruci od 1974. godine kada je upisao muzičku školu u Banjaluci.

Preko 30 godina profesionalni muzičar prisutan na estradnoj sceni kao izvođač i kao autor.

Učesnik mnogih festivala kao kompozitor, tekstopisac i aranžer (Beogradso Proleće,Ohridski festival, Banjalučki  Vidovdanski festival…).

Sa grupom “Patrola 078” objavljen album 1993 gdje je bio tekstopisac, koautor i gitarista u svim pjesmama.

Član mnogih uspješnih Banjalučkih orkestara raznovrsnih žanrova, od etno muzike do pop-rock sastava…


Čorković Damir

Rođen u B L. 22. 1. 1962, za cv smisli nešto…. Ponosni vlasnik više vrhunskih kompleta bubnjeva, kao i udaraljki. Voli da svira……


Enes Hromalić – Angie (violina, vokal)

Pokretačka snaga i osnivač NG band-a.

Nižu i srednju muzičku školu završio u Banjoj Luci. Na estradnoj sceni od 1982. god.

Nastupao prvobitno kao pjevač u rock bendu “TEMBO”. Član je orkestra KUD-a “Veselin Masleša”, a potom SKUD-a ”Ivica Mažar” punih 16 god.
Aktivan član jedinog country banda u B. Luci tokom osamdesetih,”SUNDOWN”. 1990. god.osniva starogradski orkestar “STARI ĐERAM” i s njim objavljuje dva albuma. 1995.god.osniva “EKO” bend iz kojeg 2000. god. nastaje “NG” bend. 

Vrhunski muzičar i zabavljač ogromnog iskustva i radnog elana, sa nevjerovatno dobrim osjećajem za “tajming” pjesama, stvarajući uvijek dobar “štimung”. Enormno velikog repertoara raznih žanrova muzike…